Creatieve midweek

Creatieve midweek
Datum 2 augustus - 6 augustus
Tijd 12:30 uur
Locatie Buitengoed Fredeshiem, Eiderberg 2 Steenwijk-de Bult

De midweek wordt gehouden op buitengoed Fredeshiem te Steenwijk.

De midweek loopt van maandag 2 augustus (start met lunch om 12.30 uur) t/m vrijdagochtend na de koffie (circa 10.30 uur).

Na de lunch gaan de deelnemers meteen al aan de slag.

Het verblijf kost 525 euro, volpension, éénpersoonskamer. N.B. niet inbegrepen is het gebruik van fris- en alcoholische drankjes. De kosten daarvan worden per persoon aan Fredeshiem afgerekend bij vertrek op vrijdagochtend.

Cursus

Docente Antje Sonnenschein zal ons begeleiden en enthousiasmeren bij het schilderen. Na instructie kunnen we aan de slag met een onderwerp en/of techniek. Maar je kunt echter ook zelf bepalen wat je wilt doen.

Wanneer je het jezelf gemakkelijk wil maken, dan kun je de benodigde materialen voor de gehele midweek aanschaffen voor 25,= (graag contant meenemen); ook die keuze aangeven op het inschrijfformulier.

Vervoer

Wanneer je gebruik wilt maken van een door ons geregeld taxi(busje) van/naar station Steenwijk, geef dat dan aan op het inschrijfformulier.

Literaire bijdrage met als thema “Fantasie”

De deelnemers wordt gevraagd om een korte tekst (eigen werk of werk van iemand die je inspireert) over het thema mee te nemen, en die voor te dragen bij een der maaltijden.

Vragen en inlichtingen

Graag contact opnemen met Leontine Kaptein 072 5334118 of  06 47872767 of evt. landelijk bureau 030 231 69 70 / info@remonstranten.org

We verheugen ons op jullie deelname.

Inschrijfformulier: info april 2021 Inschrijfformulier Creatieve midweek Remonstranten 2021

Agenda