Creatieve Midweek Remonstranten 23 – 27 september 2018

Creatieve Midweek Remonstranten 23 – 27 september 2018
Datum 23 september 2018 - 27 september 2018
Tijd 14:00 - 13:00 uur
Locatie Fredeshiem Eiderberg 2 Steenwijk de Bult

Beste schildervrienden,

Verheugd kunnen wij jullie meedelen dat we een prachtige locatie hebben gevonden voor de Creatieve Midweek, nu we niet meer in De Hoorneboeg terecht kunnen.

Wij vonden Fredeshiem, een buitenplaats van de Doopsgezinde kerk. Fredeshiem ligt prachtig in een weidse natuur nabij Steenwijk in Overijssel, en biedt goede voorzieningen voor onze groep.

De Doopsgezinde kerk houdt hier ook zelf een paar keer per jaar een schildersweek. Docente Antje Sonnenschein, die ons begeleidt en instructies en goede raad geeft, kent Fredeshiem al en is zeer enthousiast.

Wel zijn we – vanwege de beschikbaarheid van voldoende kamers – genoodzaakt de tijd van de Creatieve Midweek te verplaatsen naar:

zondagmiddag 23 september t/m donderdagochtend 27 september 2018

De kamers, alle voorzien van douche en toilet, liggen op de begane grond met een deur naar buiten. Er is ruime parkeergelegenheid. We eten in de eetzaal, waar alles voor ons klaar zal staan.

De deelnemersprijs bedraagt 420 euro voor een 1 persoonskamer. Voor twee personen op een kamer: 394,50 euro. Dit bedrag is inclusief ontbijt, lunch, diner,  lesgeld Antje, toeristenbelasting, koffie en thee.

Alleen drank en fris moet apart worden afgerekend. Ook kun je bij Antje verf en andere schilderbenodigdheden kopen.

We zouden het fijn vinden om van jullie binnenkort te horen of je aan de Creatieve Midweek 2018 wilt deelnemen: 030 231 69 70 of via de mail

Hartelijke groet,
Corine Wepster, Rob en Leontine Kaptein
Organisatoren van de creatieve midweek

Agenda