ds. I.L. Tan

ds. I.L. Tan
Datum 14 juli 2019
Tijd 10:30 - 11:30 uur
Locatie Leeuwarden, Waalse kerk

Mevrouw ds. I. L. Tan is remonstrants predikant en diende als interim- predikant de Remonstrantse Gemeente in Leiden van 2013-2014. Zij vervult gastpreekbeurten en werkt mee als voorganger bij de Oecumenische Werkgroep ́De Grote Kerk door de week ́ in Haarlem.

U wordt uitgenodigd om mee te doen aan de inzameling van voedsel voor de Voedselbank; er wordt dan bovendien gecollecteerd voor de Voedselbank.

Er is met name behoefte aan: Koffie, Houdbare melk, Spaghetti/Macaroni, Pasta saus/mix, Jam, Vlees in blik, Soep (blik/pak), Groente in blik, Koffiemelk, Suiker.

In een recent persbericht van de landelijke, overkoepelende Voedselbankorganisatie staat: “In 2018 hielpen de voedselbanken in Nederland 6 % meer klanten dan in het voorgaande jaar. Daarmee werd weer een stapje gezet op onze weg naar een land zonder honger. Er werd meer voedsel ingezameld en daarmee gered van vernietiging. Gemiddeld kregen klanten wekelijks 26 producten, met een waarde van € 43 mee naar huis. Het aantal vrijwilligers dat dit mogelijk maakt, is met 6% gegroeid tot 11.700.” In Leeuwarden ontvangen zo’n 450 huishoudens eens per veertien dagen een voedselpakket. Onze inzameling is voor de Voedselbank dan ook belangrijk.

Veel informatie over de Voedselbank Leeuwarden vindt u op: http://leeuwarden.voedselbankennederland.nl/home/.

 

Agenda