Estafette dienst

Estafette dienst
Datum 10 maart
Tijd 10:30 uur
Locatie Leeuwarden, Waalse kerk

Samen met de landelijke jongerengemeente van de Remonstranten, Arminius, bereiden wij een dienst voor. Deze dienst zal gaan over ‘het stokje doorgeven’, wat kunnen we van elkaar leren. Op zaterdag zullen we samen gaan nadenken over de invulling van de dienst, die we dan op zondagochtend gaan uitvoeren.

Arminius, de landelijke jongerengemeente van de Remonstranten, organiseren activiteiten voor mensen tussen 18 en 35 jaar. Als diverse groep jongeren maken we plezier samen en houden we ons bezig met zingeving. We onderzoeken hoe we in het leven staan en wat belangrijk voor ons is.

We willen graag dat iedereen zichzelf kan zijn en kan doen wat bij hem of haar past. Arminanen hebben interesse in levensbeschouwing, zingeving, cultuur en religieuze verhalen. We delen deze interesse, maar we verschillen ook van elkaar. Ieder van ons houdt zich hier op een eigen manier mee bezig. Met elkaar geven we dan ook vorm aan Arminius. We laten ons inspireren door elkaar en door de wereld om ons heen.

Arminius staat voor mooie activiteiten rondom zingeving en op een leuke manier in contact komen met gelijkgestemde en andersdenkende jonge mensen. De basis hiervoor wordt gevormd door gezelligheid en plezier, verdieping en stilte. Uit de activiteiten van Arminius spreekt een verbondenheid met de vrijzinnige christelijke traditie, verhalen en spiritualiteit, zie https://arminius.remonstranten.nl/

Agenda