Kleurrijke wandeling

Kleurrijke wandeling
Datum 31 oktober 2017
Tijd 18:30 - 21:00 uur
Locatie Leeuwarden, Bonifatiusplein voor het Titus Brandsmahuis
Entree
€ 5,00 inclusief koffie/thee, voor studenten en jongeren € 2,50

Op dinsdag 31 oktober a.s. organiseert Kleurrijk Fryslân in samenwerking met studenten communicatie van de NHL, een nieuwe editie van de Kleurrijke Wandeling. Vooraf aan de wandeling verzamelen we ons op het Bonifatiusplein voor het Titus Brandsmahuis om 18.30 uur. De wandeling begint om 18.45 uur en eindigt rond 21.00 uur.

Tijdens deze Kleurrijke Wandeling maken de deelnemers kennis met verschillende culturen, religies en levensbeschouwingen. Een gevarieerde route midden door de binnenstad van Leeuwarden voert ons langs verschillende gebedshuizen. Deze keer gaan we langs bij het Dharmahuis, de Joodse Synagoge, de Turkse Moskee en de Sint-Bonifatiuskerk. In deze gebedshuizen krijgen de deelnemers een rondleiding en informatie. Na de wandeling is er in de Sint-Bonifatiuskerk gelegenheid om nog gezellig een kopje koffie of thee te drinken, na te praten en ervaringen met elkaar te delen.

Meedoen aan de wandeling?
Aanmelden kan door te mailen naar info@kleurrijkfryslan.nl (gelieve in deze aanmelding uw voor- en achternaam, leeftijd en e-mailadres te vermelden) of te bellen naar 058 – 2998905. Bijdrage voor de wandeling is €5,- per persoon (incl. koffie/thee), voor studenten en jongeren is er een korting van €2,50.

Graag tot ziens op 31 oktober!

Agenda