Samen eten

Samen eten
Datum 17 januari
Tijd 18:00 uur
Locatie Leeuwarden, Titus Brandsmahuis, Bonifatiusplein 21

Graag nodigen we u allen uit voor een gezamenlijke maaltijd op vrijdagavond 17 januari om 18 uur georganiseerd door de Sant´Egidiogroep in oprichting. Vaak ontmoet ik mensen die noodgedwongen alleen aan tafel zitten. Het zijn mensen die hun geliefde verloren hebben, vluchtelingen die geen familie hebben die in de buurt woont of jongeren en studenten die op zichzelf zijn gaan wonen. Ook ik zelf woon alleen. Ik weet hoe mooi het dan is om een keer samen aan tafel te gaan, met elkaar te kunnen praten en gezelligheid te ervaren. Voelt u dus welkom op deze avond.

U kunt zich aanmelden via het kerkelijkbureau@sintvitusparochie.nl , maar als u om half 6 denkt: “Ik wil er toch graag bij zijn!” kom dan alstublieft en we ontvangen u graag.

Vindt u het leuk om mee te helpen om de maaltijd voor te bereiden dan kunt u zich melden bij pastor.minnema@sintvitusparochie.nl of 06-24843682. We hebben mensen nodig die helpen boodschappen doen, mensen die het leuk vinden om te koken en mensen die helpen de tafels te dekken.

Na de maaltijd rond half 8 is er een korte gebedsviering voor wie dat wil.

Namens de sant´Egidiogroep, pastor Lysbeth Minnema

 

 

Agenda